Newwwwwb

Ja i morgon är det nyårsafton! Kanske blir en blogguppdatering då :)

Bonnie Tyler – It's A Heartache

En bra låt!!

Ju'l

Julen är likadan varje år! Det ända som varieras är väl egentligen vilka som kommer och firar jul med oss.

Det var vi familjen, Sune (farbror) och hans fru Anneli, min kusin Fredrik och hans bror Mattias, Morfar och hans fru Ann och hennes barn Tobias! Min farmor och farfar kunde inte komma p.g.a ork, men det respekteras av de gamla!

Våran julafton började med en stor fet frukost! Och lagindelning som skulle leda till tävlingar under dagen. Den första tävlingen var längdskidstafett. Jag var inte i form eftersom det var ett tag sen jag tränade, men jag tyckte ändå att jag gjorde bra ifrån mig som kom fyra. Vilket är jävligt bra om man tävlar mot vältränade äldre män! Det andra laget skopade ihop 34 poäng mot våra 32! Så det var väldigt jämt! Efter tävnlingen satt vi vid vindskyddet och fikade lite. Sen drog vi hem och bada bastu, medans Kalle Anka var påslaget i bakrunden i vardagsrummet.

När alla basta klart så hade vi ett s.k.a paketlek, som även blev ett tävlingsmoment! Går ut på att det är billiga inslagna julklappar som alla har bidragit med. Sen spelar man tärning om paketen, och när paketen tar slut så får man börja sno av varandra! Och det lag som fick mest paket vann, och där tog vi ledningen!
Efter att man har öppnat de vunna paketen så får man byta med varandra om man inte är nöjd! Jag vann bara en vektygslåda som jag bytte mot godis!

Sen blev det julbord då, vilket jag inte är förtjust i. Men jag tog väl det "godaste" och åt, jag blev ju i alla fall mätt, vi satt och käkade en bra stund till kvällen börja komma till 20-21 tiden då vi började med sista tävlingen. Musiktävling, 10 jullåtar spelades och artisten skulle skrivas! Och vårat lag fick tillräckligt med poäng för att vinna hela tävlingen! Men det glömdes bort och vi vann ingenting. Men det gör inget, vi VANN ju i alla fall.
Och sen började vi med julklappsöppningen!
Det var en massa paket som skulle tilldelas till samtliga. Jag fick i alla fall en skäggtrimmer, pengar, ett TV-spel och lite gitarrtillbehör, och vad de andra fick är nog inte alls lika intressant!


Sen tillbringades resten av kvällen med umgänge och TV-spel!



Min farbrors fru Anneli och min kusin Mattias!
Morfar och Anneli! Och min farbror, kusin Fredrik och bror Kristoffer


Mamma och min morfars fru son! (Nej, morfars fru är inte min mormor)

Farsan då (LIK?!!!?) Och min morfars fru Ann!


Detta inlägg är dåligt skrivet och innehåller dåliga bilder, men det får duga!!

Cyaa

There is only one dependent

Jag ska göra ett tappert försök att uppdatera min blogg nu!

Fredagen, åt nästan en hel vuxen pizza från reveljen, cpstor var den. Sen åkte jag bil med Rasmus hela kvällen/natten, och tillbringade resten av tiden på krogen :)

Lördag. Ska repa och eventuellt på stan för att göra ett ärende ;) På kvällen ska jag på någon fest som jag inte har någon aning om vad det är, jag bara följer med helt enkelt, hahah. Ska inte dricka heller så de blir nog ganska luuuungt.

Söndag, vet jag inte vad jag ska göra, fören senare på dagen då jag ska på kalas hos Emelie som snart är 18! :)




Mrriddle

En fråga till er bloggläsare!
Tycker ni att min blogg börjar bli tråkig/sämre? Lämna gärna en kommentar och isåfall varför :)


snart

Snart är det äntligen lov! Men bläh för jul

Trd


I've got my pistol pawn cocked

För bra





För dåligt

Jag vet inte vad som är värst

Men bäst hade kanske varit om man slapp någon av dem, fast inte i längden... Blir det ett tvång?

Sean Lennon, jävligt bra faktiskt





You tell me!

no comments



You're the man man!

RSS 2.0