Hultsfredsfestivalen

Söndag kväll och jag har inte mycket att göra.
 
Äntligen kunde jag ligga i soffan med min laptop och bara ta det lungt, eftersom laptopen har varit på MTA sedan 5 November då jag har använt den som jobbdator.
Jag har verkligen inte haft något att göra denna Söndag, så jag kollade igenom min blogg från första början. Jag läste dock inte alla inlägg.
Min blogg har en massa nostalgiska minnen som man längtar tillbaka till, men också tvärtom. Och kom nu fram till att göra ett blogginlägg, jag vet inte varför men jag kände för det. Jag har nog tappat många läsare p.g.a min inaktivitet på bloggen, men skit samma. Kul om någon ser detta inlägg i alla fall :)
 
Hultsfredsfestivalen
 
Jag och Elias sitter och delar med oss bilder från Hultsfredsfestivalen 2011 & 2012. Fan, jag måste dit i år igen!!
De artister som intresserar mig i år är:
Arctic Monkeys
Band of Horses
Och eventuellt Fatboy Slim (har typ bara hört en låt av honom)
Men vill hellre till Emmabodafestivalen, för där ska 50 Hertz spela!!! Awsum.
Dock vet jag inte om det kommer finnas pengar och tid, men det är ju ungefär 5 månader kvar så jag hoppas att jag kan :)
 
 
 
Som vanligt så tänker jag samma sak varje år om festivaler, att jag inte kommer att åka på någon festival nästa år. För att man alltid mår så jävla dåligt, man bara hatar livet när man är bakis och måste städa bort allt, packa och köra bil hem. Allting känns så deprimerande men samtidigt roligt för den tiden man har haft med musik & vänner.
Efter varje år så känns det också som att det bara kommer bättre & bättre line-ups varje gång som gör att man bara MÅSTE åka igen. Finns absolut inga nackdelar med festivaler. Förutom dåligt väder (regn & lera).
 
 
 
Känns lite extra roligt med festivaler när de flesta kompisarna kommer med också. Jag menar, Elias bor i Uppsala, Viktor i Linköping, jag i Stockholm. De enda som är kvar i Östersund som jag umgås med är Simon & Johan för tillfället. Resten är ute och reser eller bor någon annanstans.
Visst, det är inte långt för mig att åka till Uppsala eller Linköping, men det måste finnas tid och pengar för bägge.
 
Enough
 
 
Om det finns tid och lust framöver så kommer jag att göra ett eller fler inlägg. Då kommer det att troligtvis handla om min praktik och framtidsplaner. Men även vad jag gör nu för tiden för er som inte har någon aning alls!!
 
peace
 
 

Ett test

Lämna en kommentar om det är någon som kollar in min blogg ibland och hoppas på en uppdatering?;)
 
 

RSS 2.0