Happiness

Om det fortfarande är någon som läser min blogg så uppskattar jag det, fast jag inte är aktiv.
Jag skriver när jag vill eller känner för det, känner ingen press helt enkelt. Vill heller inte skriva onödiga saker bara för att uppdatera bloggen. Fast jag skriver oftast onödiga saker ändå, när jag väl skriver :)
Musiken uppskattas inte lika mycket som den gjorde förut, och det tycker jag är synd.
Man lyssnar oftast aldrig klart på en hel låt, utan man byter mitt i låten när man har hört de man vill. För att sen lyssna på nästa låt och göra samma misstag. Jaa misstag, jag tycker det är ett stort misstag.
Jag har börjat uppskattat musiken mer och mer sen då jag gick ut gymnasiet.
Allt började väl när jag köpte min första egna LP skiva, jag köpte inte bara en, jag köpte 20 stycken.
Jag köpte dem för att ha som prydnad, en fondvägg, eller en lång hylla med alla LP skivor på.
Men efter en vecka eller två så tänkte jag spela en av skivorna bara för att. Jag tog Paul McCartney's skiva Tug of War. En skiva som jag inte hört tidigare (finns inte på Spotify), lånade Tottes turntable (skivspelare) och drog på skivan. Den var kopplad till en värdelös stereo från 80-talet, men det fick duga.
Lade mig i hans säng ihoprullad i en filt och hade något slags tilltugg som jag knaprade på medans skivan gick igång på första sidan av skivan, och första låten. Jag blev chockerande överaskad över hur bra skivan var, och känslan att inte kunna spola eller byta låt lika enkelt som på något digitalt. Och ljudkvalitén var underbar!! Fast än högtalaren var gammal.
Jag underskattade LP-skivor. Så om någon av er har en skivspelare hemma, tveka inte att gå på loppis eller låna någon LP-skiva ni gillar och vill lyssna på och gör som jag! Koppla av och njut :)
Och idag köpte jag ett par hörlurar och gud så nöjd jag blev. Vilken känsla, vilket ljud. Bland det bästa köperna jag gjort på länge inom musik. Nu uppskattar jag musiken ännu mer med utökad musikkvalité, innan så hade jag vanliga iPhone snäckor som inte gjorde någon vidare upplevelse.
På tal om musik. Vilken låt gör er glad? :)
Den här gör mig glad
The Kooks - Tick of Time
tack o hej leverpastejjj

RSS 2.0