I've just seen a face

Jag har absolut ingen aning om det fortfarande är folk som läser min blogg. Jag har inte uppdaterat den på länge.
Jag har väl helt enkelt glömt bort det, inte haft något speciellt att skriva heller.
Men tro det eller ej, här kommer en ny uppdatering!! Har ingenting att skriva nu heller, men skriver några rader ändå.
Nu har jag kommit på på skolan i Stockholm, SAE Stockholm Institute Music Business Program. Det har inte direkt någonting med musik att göra. Kursen ingår musikproduktion, mixning, management, upphovsrätt och massor av andra inriktningar. Man har 50% praktik och teori, som man även kommer ha prov i. Kursen börjar 13/6, precis efter studenten alltså.
Om ni vill läsa mer om kursen så kan ni läsa det här!
Förutom det så känns det väldigt skönt att våren är här, och snart sommarn. Jag ska på vårforum i Maj med några kompisar, vilket jag ser fram emot!
Till sommarn vill jag åka till P&L igen, om jag kan och har råd. Dessutom att det är ett par artister jag bara måste se!! Kings of Leon, Asta Kask och BOB DYLAN! Det är min top 3. Dylan är något man bara måste se innan man dör, man vet inte hur länge till han leverl/håller på.
Sen ska jag eventuellt åka och hälsa på Olle i sommar också :) Och pröva på 20km Hofman, men vi får se hur det blir med det, får se om pengarna och tiden räcker.
Jag hade tänk att spara till en ny iPhone till sommarn. Jag hoppas att iPhone 5 kommer, det går rykten om det i alla fall. Annars blir det uppgraderingen av iPhone 4 om den kommer istället.
Jag hoppas att jag får som jag vill!
Här är en jävligt bra låt, jag kunde inte bädda in den på bloggen så... sen vettefan vad det är för fel på styckeindelningarna, de går inte efter att jag sparar och publicera bloggen
hejhej, hej påre

RSS 2.0