Eternal Sunshine of the Spotless Mind


Yes, I think so

You're the one that I want - Grease

HAHAH jävligt ful video ändå, hur John Travolta dansar och såå, men jävligt bra låt. Vi ska sjunga den här låten på kören :)

yeye

Torsdag, ungefär 4 timmar hål? Det är kul.
Men jag kanske går på körskolan och försöker slutföra teorin så jag kan boka för uppkörning och uppskrivning

2

Här kommer den andra versionen av min cupcake!

VARFÖR jag lägger upp den här bilden nu är för att man måste sprittsa frostingen (toppingen) innan man äter den, för den stelnar inte, och är dessutom inte lätt att förvara om man har 20st!
Jag får be om URSÄKT för den dåliga ljusstyrkan i bilden och allt annat fel som är! Men jag har fortfarande inte fixat photoshop, och jag bara tog bilden för att visa, så det är inget angagemang i fotningen! hehe

cupcakeee

En ny vecka, en ny jobbig vecka med nytt schema....
Resultatet på min bakning

yo yo yoooo

Ibland har man tråkigt och då gör man konstiga saker! Eller så exprimenterar man!
Det var länge sen jag laddade upp en bild som jag själv har tagit, p.g.a brist på tid och andra intressen! Och dessutom nu under vintertiderna så blir det mörkt så fort på dagarna så man måste använda stativ för det mesta, vilket gör det väldigt tråkigt för mig att fota eftersom mitt kamerastativ är från 80-talet typ, och SÄMST!
Men här kommer en bild i alla fall, en natt när jag hade tråkigt och ville exprimentera lite!
Ja juste, jag har formaterat om min dator så jag har inte photoshop :( Så det här är orginalbild oredigerad!
Tryck på bilden!

two girls one cup(cake)

Idag när jag satt och åt så kollade jag på TV. Det var ett program som hette sen kväll tror jag, jag tvingade morsan att byta kanal men hon ville inte. Men det var tur det! För de va en konditor som va där och visade upp hennes cupcakes! Dom såg GRYMT goda ut! Så jag blev fett sugen på att baka det någon dag :) Men idag hinner jag inte, ska snart iväg och sen blir de nog för sent för att baka
Cupcake är en släktning till muffins, fast den sägs vara med fluffig än muffin som är mer kompakt! Dom ser sjukt goda ut! Kolla in fler cupcakes här! :)
http://images.google.se/images?hl=sv&source=hp&q=cupcake&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Run for your life

Söndag.
Det är alltid skönt med lov, men det känns som att jag inte har fått något gjort. Eller gjort något vettigt. Jag har för det mesta bara varit med kompisar, och varit hemma och tagit det lungt.
Jag skulle vilja ha gjort något mer! Men jag vet tyvärr inte vad! Något
Det har varit ett roligt lov i alla fall. Särskilt nyår! Och nu sitter man hemma och är deprimerad över att skolan ska börja :'/
Tillbaka till rutinerna, vilket behövs.
HELLRE

Mum

Jag måste försöka vända tillbaka dygnet, har ingen bra rutin just nu tycker jag! Vore sjukt jobbigt att vända dygnet precis innan skolan också.
Det kändes skönt med nyår på en Torsdag för det kändes som en Fredag. Och varje dag sedan nyår har jag trott att det har varit en dag före, men ICKE, så det känns som att jag har tjänat en dag! :)
Hoppas jag fick ihop den där meningen så att ni förstår, tog mig ett tag att skriva den... haha

Idag spådde min morsa mig i alla fall, och jag tror att det STÄMMER. Det känns så i alla fall, och jag har en viss tro på spådom för de känns som att det alltid passar in på ens "problem" eller tillfälliga val o.s.v.

Jag hoppas det stämmer, om det är sant och går!  Och jag tänker INTE avslöja vad det är för något, men jag kan säga vad jag fick för spådom.
Jag fick tre kort, varav två av dem nästan var likadana. De sade att jag skulle lyssna på mig själv och min inre röst, och att jag inte skulle ta hjälp eller få råd av andra människor/kompisar. Alltså ta mina egna beslut och känna efter vad jag tycker.
Och det tredje kortet hade något med moral att göra, men jag förstod nog aldrig vad det betydde, men den inledde med kärlek och livstil typ.





OKEJ, jag saknar mitt hår lite, för då kunde man ruffsa till det som Elisabeth gör!!


I'll get you

Nyårsafton hade sina upp och nedgångar. Men Viktors förfest va bäst på länge må jag säga! God mat, trevligt folk, dans och svett!
Vi drog in till stan vid tolvslaget för att fira nyåret. Jag förväntade mig att det skulle vara fyrverkeriföreställning men det va bara några små raketer som sköts, och vi stod ute och frös som FAN. Så jag och Elias drog på O'Learys, vi stod i kö minst en halvtimme för att komma in och inget dansgolv va öppet konstigt nog. De fanns en liten fläck där alla dansa, de va trångt. Jag och Elias satt vid bardisken och drack och shota, jag bjöd Elias på 2 shots också.

Och nu är klockan snart tolv igen, och jag är fortfarande bakis, det blev på tok för mycket igår! Det blev totalt 12 cider, 3 shots och så fick jag smaka av en massa också.

Ingen nyårspuss eller löfte, som vanligt! Och en massa fyllosamtal och SMS! Man har väl haft tur med att inte säga något olämpligt vilket är lätt hänt när man är full!

Inga bilder från kvällen tyvärr!



yeah, or you

RSS 2.0