löv

Okej, på onsdag börjar skolan. Enligt http://www.jgy.se så börjar vi 08:30 i ANGIVNA SALAR. Vart kan man se dem angivna salarna då? Så att man vet vart man ska... Eller är det aulan som gäller? Det står ingen på z:a heller.

Jag och Johan fotade igår, för första gången på skitlänge! Det var kul, för Johan visade mig nya knep :)
Vi va med Johan, Johan och Elias också (Ja 3 stycken Johan). Elias och "fotojohan" har ju körkort, så dem tog en varsin bil som vi åkte runt med till olika ställen och fotografera.
Det är jobbigt när bilderna ser bra ut på kameran, sen blir man så jävla missnöjd när man lägger in dem på datorn.
Men jag hade tänkt att ladda upp några bilder nu.



En del av mitt rum och alla tre Johan. Sen lagade vi Elias bil :) Sen for vi vidare och skulle ta kort




Klaga inte på bilderna nedan! Jag hade inget stativ, OK?







Det här lärde Johan mig (nedan)



Dem andra bilderna blev inte lika bra.

orkar inte redigera bilderna i photoshop!

Nu kommer snart Johan, HEJDÅ

skook

Jag tycker tjocka barn är söt
Jag älskar Beatles
Det finns fler snygga....

Jaa jag är seriös och ärlig

Onödigt inlägg men jag vill att ni ska veta :)

goodnight

palla

För en gång skull så känner jag en anledning till att blogga.. Eller så har jag bara lite att göra. Ja det har jag ju...

Kliver upp drygt halv sju på morgonen, hur jävla trött som helst bara för att ha 2x körlektion. Det gick bra, förutom att jag glömde blinka i varje korsning ungefär... Brukar aldrig glömma sånt men idag vaknade jag nog på fel sida.

När jag kommer hem igen så går jag och lägger mig. Sen när jag kliver upp så har mamma och brorsan varit på stan och handlat hem lunchmat, och ingen hade väckt mig och fråga om jag också skulle ha mat. Jag vill ju inte äta frukost IGEN, och det fanns inge mat hemma förutom pytt i panna och det har jag säkert ätit tre gånger den här veckan så det ville jag ju inte ha... Och mamma vägrar skjuss mig någonstans för att köpa lunch, som VANLIGT så säger hon åt mig att ta den där jävla cykeljäveln som jag har cyklat på 10 gånger per dag. Och jag har ingen jävla lust att åka ned på stan själv på en jävla cykel ochj sen hem igen och äta kall mat...... Det är sånna här tillfällen man vill ha körkort, NÄE juste jag är ju fan inte ens 18 än.



Jag kommer nog vara sur den mesta delen av dagen för jag har inget att göra och alla jobbar... så jag kommer sitta hemma och inte göra ett jävla skit. Och bara för att jag är så jävla sur så kommer jag inte äta någon jävla frukost heller så jag kommer vara hungrig tills jag ska äta middag... Förvånar mig inte att de blir kolstut med bruna bönor bara för att.


yeah

Lite mer än en vecka till skolan och ledig från jobb. Så just nu känns de som att man väntar på att skolan ska börja, men det är inget jag direkt längtar till. Att börja skolan ska bli roligt och tråkigt på samma gång, men jag hoppas att de överväger till roligt nu när vi slipper all jävla mattematik (nästan). Ska bli kul med ensamble i alla fall, de längtar jag till.

Just nu sitter jag och äter mat, ska strax ner på stan med Johan och fixa någon nyckel till Gold's Gym. Vi ska upp på fyrvallen (?) och träna sen, jag och Johan kommer att sakna våra kaggar :( men dem får komma tillbaka till nästa sommar! :)

Sitter här och chillar och lyssnar på Pie Jesu - Motoboy. Jag sitter och längtar tills jag fyller år och får körkort! Längtar som ett jävla as. Om man ändå va 1 dag äldre ;)



Det borde finnas mer att göra på dagarna nu när det är så nära skolan. Och det borde vara mer sol så man KAN göra något, men nu är ju snart sommarn slut igen och det blir nog inte så mycket mer värme känns det som.

aight, gjorde ett försök med att uppdatera min blogg nu. Jag tror att jag har skrivit tillräckligt nu, och jag kommer inte på något mer att berätta

cya lata

I feel fine

Bara en dag till återstår av mitt sommarjobb. Känns verkligen skönt att slippa skiten, och imorgon blir nog den jobbigaste dagen. Vi ska måla fönster hos några pensionärer som är senil och obehagliga eftersom dem tar på en... Sen måste man säga samma sak 100 gånger och fortfarande fattar/förstår dem inte.
Men sen är det lov i 1½ vecka, så börjar skolan igen :) :(

Körkortet är på G också, farmor och farfars bil står och väntar på att jag ska få körkortet. Nej jag FÅR inte bilen, men nästan. Jag får låna den precis när jag vill och den kommer antagligen stå parkerad på våran gård eftersom ingen använder den och att farmor och farfar är för gammal.
Det är en Volvo 740 GLE, bra första bil så det är absolut ingenting att klaga på. Men jag skulle inte ha köpt en sån bil om jag fick välja, det är bara bönder som kör sånna bilar...
*safety*

Känns som att sommaren börjar ta slut också </3 Det börjar bli kallare i luften..

Såg Harry Potter igår också, bättre än väntat och värt pengarna. Tänker INTE spoila heller, bara dålig stil, vilken vissa personer har! :@


Jag tror inte att det finns något mer att säga idag

godnight addict



Do you wanna make love to me?

Dags att uppdatera min blogg tror jag.
Jag har varken kommit ihåg eller orkat bloggat. Antagligen för att det är sommarlov.

Jag orkar inte skriva något om Gotland, så jag skriver lite kortfattat om yran istället.

Dag 1
Första dagen ångrar jag, jag drack för mycket... eller näee, jag drack för mycket öl
Det gick bra tills jag fick blodsprängda ögon och ett dunkade huvud som slog igenom hela min kallsvettiga kropp.
Jag förstår inte ens själv att jag orkade gå på silent disco med tanke på hur jag mådde, men jag hade i alla fall spytt en gång innan det, så det kändes något bättre men de dunka i huvudet fortfarande och lite illamående.
Sen när jag äntligen kommer hem så spyr jag lite till, den här gången mat. Och när jag försöker sova så vaknar jag varannan timme och spyr lite smått. Det konstiga va att jag inte kände mig ett dugg bakis, så jag trodde för en stund att jag hade magsjuka. Men så var det inte! Tur man slapp det
För övrigt så tyckte jag att Torsdagen sög. Det var absolut inget man ville se, förutom Johnossi. Fast vi missade dem.

Dag 2
Fett opepp efter gårdagens öldrickning
Jag och Sebastian tänkte matcha med att ha skjorta. Och oplanerat så slutade det med att vi hade samma byxor och vitt linne! Så de va niiice




Jag, Elias, Johan, Viktor och Sebastian förfestade hemma hos mig med att bada och basta! Fett härligt, men nackdelen är att man blir så avslappnad och trött av det.
Sen kom de förbi lite mer folk till mig. Sen bar vi av oss nedåt mot staden.
Den här kvällen va rolig, först va vi på Fatboy <3 bra musik tycker jag, men de va lite för lite folk tycker jag så de va inte så mycket drag. Sen gick vi till Await the End.
Jag och Sebbe sprang in i gröten och hoppade och viftade som idioter, vi skrek och growlade som fan. Vi kunde ju inga texter, vi lyssnar inte på dem. Jag va där för min kompis skull, han spelade ju!
Sen sprang vi runt ett tag till på yran och träffade en jäkla massa folk. Såg lite "Becky's" här och var ;) hahah
Sen blev det silent disco! Typ det bästa med yran, men utan alkohol i blodet så tror jag inte att de är lika skojj
Den här kvällen slutade med en "efterfest" med Johan och Elias hemma hos mig. Hhahahha den ägde ju i alla fall. Men det är bara jag, Elias och Johan som kommer förstå hur roligt vi hade 3-4 på natten. Sen så sov vi i samma säng (dubbelsäng). Men Johan snarkade som ett jävla as och jag låg i mitten och ramla mellan sängarna typ. Så jag gick någon gång vid 5 på morgonen och sov i morsans säng (Jag hade FF) :P

Dag 3
Den här dagen va bäst.
Festade typ 30 minuter hos Elinor, heheh. Sen drog jag, Johan och Anna till Edvin. Det va kuuuuuung, fan vad roligt vi hade med ölspelet
Sen for vi in till stan och såg Totalt jävla mörker :D. Så jävla roligt att bara rusha in i gröten och dampa loss. Vild musik och vilt folk. Fick dock håll p.g.a min dåliga kondition! Fick en liten smäll på näsan också men de va inte så farligt.
Sen skulle alla på President talet... suck.... grupptrycket! Träffade ju Simon där, sån tur va för varken han eller jag ville se Lady Gaga så vi drog nedåt. Vi skulle se Metronomy, vi gick först till tältet men där spelade dem inte. Sen gick vi till badhusparken, men där spelade dem inte heller. Därimot träffade vi två tjejer från Eskilstuna där som vi började hänga med. Fina flickor va det :)
Vi hängde med dem på Timbuktu, jag tyckte inte att de va bra, kände ju inte igen en ända låt. Sen startade jag grupptrycket att gå på Silent Disco! Och tjejerna följde med.



Träffade massa folk där, men jag stod mest och dansade med dem okända flickorna vi hade träffat. Jag tyckte de va roligast. Och den blonda tjejen va störigt söt. Niklas kom sedan, och då stod vi alla fyra och höll om varandra och sjöng och dansade.
Favoritlåtarna var ju The Kooks - Do you wanna, den är riktigt skön att lyssna på och dansa med valfri tjej samtidigt ;)
Kings of Leon - Sex on Fire, för att den är så jääävla skön och ett utav mina favoritband
Sen så kom ju drömlåten. The Bealtes - A hard days night. Jag stod still och sjöng hela låten med all kärlek och inlevelse till våran lilla dans ring.
Efter silent disco så följde jag med flickorna, jag trodde att dem skulle gå hem först så jag ville gå med dem för säkerhetens skull. Men dem gick till taxi istället och där tog vi farväl.. väldigt tråkigt faktiskt, dem va snäll och trevlig. Dem skulle åka tåg hem bara några timmar efter yran och de va synd. Skulle ju faktiskt vara skojj att hänga med dem dagen efter typ.
Sen gick jag hemåt med några polerz
När jag kom hem så började jag att städa i två timmar, för jag visste att mina föräldrar skulle komma hem innan jag vaknade. Dryyyyyygt att städa.
När jag äntligen fick sova så trodde jag att jag skulle lukta skit, alkohol, rök och gud vet allt. Men inte alls, den ända lukten jag kände va från en tjej. Och lukten av en tjej på ens tröja är det bästa jag vet. Det luktar ALLTID gott och så känner man sig kär och säker.



Fan nu orkar jag inte skriva mer, jag ska ju upp och jobba om 6 timmar typ....
Det kanske kommer upp fler bilder sen!

Godnatt!

RSS 2.0