When I'm sixty-four

Vill, orkar inte blogga, har ändå inget vettigt att skriva


Förutom att jag längtar!

Not a second time

Jaa, nu känner jag mig frisk i alla fall! Jag har legat hemma från skolan hela veckan, men nu känns det bra! :D
Igår va jag på after work med några kompisar, började med G3, sen vidare till O'learys. Jag drack ingenting, men det var ändå roligt att träffa folk. Och höjpunkten på kvällen va när jag träffade en väldigt speciell person som jag inte har sett på över 10år! :D Så det var jävligt roligt att träffa honom.

Vad som händer idag och imorgon är en tidsfråga...



Space Office <3



Snälla, låt det inte ske en gång till

Confidence

Jag är sugen på att spela nu!
Jag vill komma igång nu med bandet, få till några låtar och covers! :D Och hoppas på det bästa sen, vore ju roligt om man skulle få några spelningar. Man måste ha ju ha mål här i livet!



Lägger upp en random låt

Mando Diao - How We Walk

Resolt

Resultatet :)



Jag och Johan Palm

Johan Palm

Min bror ska på fest, ikväll, det är Robins ex tjej som fyller 20 år. Jag vet inte vad hon heter, men hon känner Johan Palm, eller dom kanske är släkt t.o.m. Det är därför han är i stan, för att komma på kalas hos henne. Jag ville, men fick inte följa med :( Men istället så skulle Totte göra en rolig sak som jag kom på :D Kan knappt bärga mig tills ni får se vad!!!

Jag hatar Johan Palm, han sjunger ju skitdålig är en ful snorunge. (Jaa jag är avis, det är därför jag tycker illa om honom) Ända anledningen till att jag vill träffa honom är för att han är känd

cäsh

Jag har haft svårt för att börja gilla Johnny Cash, jag har alltid tyckt att hans musik och röst är lam och tråkig.
Men jag gav han en chans till, så jag kollade på walk the line. En film som handlar om Johnny Cash, det var faktsikt jävligt bra musik men i den filmen! Så nu har jag börjat gillar Johnny mer, ska försöka ge mig in på fler låtar också.

Här kommer en länk till den låt som fick mig att börja "lyssna" på honom :)








(Walk the line versionen nedan)

http://www.youtube.com/watch?v=Jix3xOKJKs4&feature=related



pöss

Extreme Makeover

Kan ju säga att det har hänt mycket sedan i Fredags, allt från att dricka och raka av skallen...
I Fredags drack jag och invigde senare krogen, fett rolig förfest hos Mattias också! Men innan det var vi hemma hos Elias och snaggade oss...
Jag ångrar det på sätt och vis, jag ville ju PRÖVA och se hur det blir, och samtidigt ville jag inte för att det tar sån tid att spara ut! Men nu är det gjort i alla fall, och jag hoppas på att få någolunda längd på håret tills julen! Då funderar jag på att skaffa tuppkam :)
Och idag när jag duschade så kunde jag inte bestämma mig för vad för skägg jag skulle skaffa! Men jag tänkte pröva något nytt till mitt nysnaggade hår, så det fick bli mustasch med soulpatch, HAHAH. Jag tycker själv att det inte ser så bra ut... Men det får väl växa ut som håret

Ikväll ska jag försöka mig på lite plugg, fast man har ju haft bättre saker för sig. Och vill hellre göra annat!

RSS 2.0